top of page

Group

Public·17 members

Bate Doamne Lumea Rea Se Leaga De Viata Mea

Bate Doamne Lumea Rea Se Leaga De Viata Mea https://eninlili.blogspot.com/?file=2tDCdI

Bate Doamne Lumea Rea Se Leaga De Viata Mea

Harap-Alb atunci se bate cu mâna peste gură şi zice:, Doamne fereşte de omul nebun, că tare-i de jălit, sărmanul! Pe de-o parte îţi vine a râde şi pe de alta îţi vine a-l plânge. Dar se vede că aşa l-a lăsat Dumnezeu. Poate că acesta-i vestitul Ochilă, frate cu Orbilă, văr primare cu Chiorilă, nepot de soră lui Pândilă, din sat de la Chitilă, peste drum de Nimerilă. Ori din târg de la Să-l-caţi, megieş cu Căutaţi şi de urmă nu-i mai daţi. Mă rog, unu-i Ochilă pe faţa pământului, care vede toate şi pe toţi altfel de cum vede lumea cealaltă; numai pe sine nu se vede cât e de frumuşel. Parcă-i un boţ, chilimboţ boţit, în frunte cu un ochi, numai să nu fie de deochi!

Nu stii cum e in general dar eu il iubesc cred ca mai mult acum decat înainte. Acum lupt pentru dragostea mea si tin si cu dinții de relatia noastra actuala, o relatie de zi cu zi dupa vreo 7 ani de casnicie veniti dupa 3 ani de relatie impreuna. Am fost prieteni/iubiti apoi casatoriti apoi parinti si dupa 7 ani divorțați dar pentru mine a ramas sotul meu si tatăl copilului meu care are acum 9 ani. Am divortat cand copilul avea 4 ani. Am crezut ca s-a sfarsit lumea, ca nu vreau sa-l mai vad ca pe ea am sa o urasc o viata intreaga ca din amica/cunostinta a devenit cauza divortului nostru. Dupa ce a trecut flama cam 6 luni si a inceput sa ii treaca si lui noii flutri din stomac am inceput sa ne vedem cu alti ochi. Cu timpul relatia lor se deteriora iar a noastra de parinti isi revenea. Au trecut vreo 3 ani de la divort si am inceput sa comunicam aproape ca inainte. Apoi ei doi s-au certat si eu chiar am avut un sentiment de mila fata de ea si zic eu ca am iertat-o. Apoi noi ne-am apropiat pana cand am inceput sa-l doresc fizic incat a inceput sa doara desi pana atunci era exclusa orice relatie din mintea mea. Si asa dintr-o gluma in alta am ajuns sa traim clipa doar. Nu ne-am mutat impreuna de frica sa nu ne separam iar. Acum din cauza ca eu nu sunt lângă el in public decat foarte rar s-a gandit ca ar relua relatia cu ea pentru ca ii ofera mai multa atentie in public si nu pare a fi singur. Ei atunci m-am trezit si mi-am dat seama cat il iubesc de mult si ca as face orice pentru el si ca vreau sa lupt sa imbatranim impreuna. Vom vedea ce ne rezerva viitorul. 781b155fdc

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members