Bate Doamne Lumea Rea Se Leaga De Viata Mea
Bate Doamne Lumea Rea Se Leaga De Viata Mea https://eninlili.blogspot.com/?file=2tDCdI
Bate Doamne Lumea Rea Se Leaga De Viata Mea
Harap-Alb atunci se bate cu mâna peste gură şi zice:, Doamne fereşte de omul nebun, că tare-i de jălit, sărmanul! Pe de-o parte îţi vine a râde şi pe de alta îţi vine a-l plânge. Dar se vede că aşa l-a lăsat Dumnezeu. Poate că acesta-i vestitul Ochilă, frate cu Orbilă, văr primare cu Chiorilă, nepot de soră lui Pândilă, din sat de la Chitilă, peste drum de Nimerilă. Ori din târg de la Să-l-caţi, megieş cu Căutaţi şi de urmă nu-i mai daţi. Mă rog, unu-i Ochilă pe faţa pământului, care vede toate şi pe toţi altfel de cum vede lumea cealaltă; numai pe sine nu se vede cât e de frumuşel. Parcă-i un boţ, chilimboţ boţit, în frunte cu un ochi, numai să nu fie de deochi!
Nu stii cum e in general dar eu il iubesc cred ca mai mult acum decat înainte. Acum lupt pentru dragostea mea si tin si cu dinții de relatia noastra actuala, o relatie de zi cu zi dupa vreo 7 ani de casnicie veniti dupa 3 ani de relatie impreuna. Am fost prieteni/iubiti apoi casatoriti apoi parinti si dupa 7 ani divorțați dar pentru mine a ramas sotul meu si tatăl copilului meu care are acum 9 ani. Am divortat cand copilul avea 4 ani. Am crezut ca s-a sfarsit lumea, ca nu vreau sa-l mai vad ca pe ea am sa o urasc o viata intreaga ca din amica/cunostinta a devenit cauza divortului nostru. Dupa ce a trecut flama cam 6 luni si a inceput sa ii treaca si lui noii flutri din stomac am inceput sa ne vedem cu alti ochi. Cu timpul relatia lor se deteriora iar a noastra de parinti isi revenea. Au trecut vreo 3 ani de la divort si am inceput sa comunicam aproape ca inainte. Apoi ei doi s-au certat si eu chiar am avut un sentiment de mila fata de ea si zic eu ca am iertat-o. Apoi noi ne-am apropiat pana cand am inceput sa-l doresc fizic incat a inceput sa doara desi pana atunci era exclusa orice relatie din mintea mea. Si asa dintr-o gluma in alta am ajuns sa traim clipa doar. Nu ne-am mutat impreuna de frica sa nu ne separam iar. Acum din cauza ca eu nu sunt lângă el in public decat foarte rar s-a gandit ca ar relua relatia cu ea pentru ca ii ofera mai multa atentie in public si nu pare a fi singur. Ei atunci m-am trezit si mi-am dat seama cat il iubesc de mult si ca as face orice pentru el si ca vreau sa lupt sa imbatranim impreuna. Vom vedea ce ne rezerva viitorul. 781b155fdc
- +