top of page

Group

Public·53 members

[[Live sport###]!!] Eupen Club Brugge kijken 13 augustus 2023


KAS Eupen - Club Brugge ... Brugge wint voor het eerst onder Deila in de Pro League ... Geen tijd om alle wedstrijden volledig live te bekijken?
Voorspelling KAS Eupen Club Brugge Wedtip - Jupiler Pro League 13-08-2023Gepubliceerd op 11-08-2023 17:00 door Simon | Gewijzigd op 13-08-2023 om 09:00 We zijn nog maar 2 speeldagen ver maar we kunnen toch stellen dat KAS Eupen ons verrast onder het bewind van nieuwe coach Florian Kohfeldt. Op de eerste speeldag wist het een punt thuis te houden tegen de revelatie van vorig seizoen KVC Westerlo (2-2) en op de vorige speeldag ging het verrassend gaan winnen op bezoek bij vice-kampioen KRC Genk (0-1). Reeds in de voorbereiding gooide het hoge ogen met overwinningen tegen Reims (3-2), Marseille (0-1) en Charleroi (4-0).


Hoe dan ook: Club heeft zijn lot niet meer in eigen handen. Het zal dus met meer dan één oog richting de Ghelamco Arena kijken, waar AA Gent op hetzelfde moment het al gedegradeerde KV Oostende partij geeft. Als de Buffalo's winnen, dan is het over en uit voor Blauw-Zwart, dat dan voor het eerst sinds invoering van de play-offs niet zal kunnen meestrijden om de titel en het met PO II zal moeten doen. NAAR ONSZELF KIJKEN De Mil beseft natuurlijk dat Club afhankelijk is van het resultaat in Oost-Vlaanderen, maar wil vooral dat zijn ploeg focust op Eupen. "Het geloof is er zéker nog. Maar we moeten ook zelf nog winnen tegen Eupen, dat op leven en dood zal strijden voor het behoud. Dat Gent het kan afmaken tegen een ploeg die al gedegradeerd is, maakt het natuurlijk niet makkelijker.


LIVE EUPEN-CLUB BRUGGE. GOAL! Ook Zinckernagel Op de derde speeldag van de Jupiler Pro League gaat Club Brugge op bezoek bij Eupen. Pakt blauw-zwart een nieuwe


KAS Eupen-Club Brugge | Jupiler Pro League 2023/2024 KAS Eupen-Club Brugge | Jupiler Pro League, KAS Eupen, Club


Livestream Eupen - Club Brugge, Jupiler Pro League | Hoe kan ik bij Bwin TV gratis livestream kijken naar Eupen tegen Club Brugge? Bwin TV zend dus altijd alle matches uit onze eigen Pro


(TV KIJKEN-) Eupen Club Brugge kijken stream 13.08.2023 Wil je kijken via een gratis stream? Klik dan op onderstaande linkjes! Livestream 16. 00 uur KAS Eupen – Club Brugge KIJK HIER LIVE! 1. STREAM –


58 minuten effectieve speeltijd na extreem tijdrekken van Eupen Eupen moet in eigen boezem kijken voor die late gelijkmaker, Club Brugge ontsnapt aan nederlaag tegen Eupen na een doelpunt in de


Of hoe Eupen met een potje cinema zichzelf in de voet schoot. 58 minuten effectieve speeltijdHet sportanalysebedrijf Opta rekende uit dat van de 105 minuten de effectieve speeltijd amper 58 minuten bedroeg… “Ze rekten de tijd vanaf minuut één. Die tien minuten extra tijd was nog weinig”, haalde Mats Rits de schouders op. “Ik heb nog nooit meegemaakt dat een keeper drie keer krampen krijgt in één wedstrijd. Hopelijk wordt dat geen trend”, klonk het laconiek bij Club Brugge-trainer Philippe Clement. “Het was overigens niet alleen de keeper, maar ook een paar anderen. ”“De scheidsrechter heeft vandaag het enige gedaan wat hij kon doen om er nog een enigszins normale wedstrijd van te maken.


Eupen moet in eigen boezem kijken voor die late gelijkmaker, want het had er na ongezien tijdrekken zelf voor gezorgd dat er zoveel extra tijd bijkwam. Zondag 25 juli 2021 om 18:12LEES OOK. Club Brugge ontsnapt aan nederlaag tegen Eupen na een doelpunt in de 103e (! ) minuutDat er na de eerste helft eigenlijk maar één minuutje werd bijgehaald, was op zich een opvallende beslissing.


Eupen talmde keer op keer, en doelman Nurudeen had voor de rust al verschillende waarschuwingen gekregen. Na de rust - en vooral na de twee uitgoals - gingen de bezoekers gewoon verder met talmen. Werkelijk elke fase werd aangegrepen om het tempo te breken. Een snelle rekensom leert dat die overtime zelfs niet overdreven was. Tel eventjes mee: Eupen gebruikte na rust drie verschillende vervangingsmomenten, Club Brugge twee. Vijf in totaal, dus. Daarnaast was er ook nog een VAR-interventie bij de strafschop van Dost.


Daarom kreeg Club Brugge 14 minuten extra tijd: 58 minuten effectieve speeltijd na extreem tijdrekken van EupenMinstens tien minuten extra tijd, dat was het verdict in het slot van de wedstrijd tussen Club Brugge en Eupen. Ongezien in de Jupiler Pro League. In de 103de minuut kreeg Eupen zo alsnog het deksel op de neus toen Charles De Ketelaere de 2-2-gelijkmaker scoorde.


'Club Brugge krijgt vierdubbele tegenvaller voor Eupen'Club Brugge staat voor dé wedstrijd van de waarheid dit weekend. Blauw-Zwart moet rekenen op een misstap van AA Gent om nog in de top vier te geraken. Interimcoach Rik De Mil blikte vooruit op zijn vrijdagse persbabbel. De Mil kwam er met slecht nieuws. Zo zal hij tegen de Panda's vier pionnen waarschijnlijk moeten missen. Casper Nielsen en Jack Hendry moeten geblesseerd verstek laten gaan. Achter de namen van Tajon Buchanan en Roman Yaremchuk staat dan weer een vraagteken. Die eerste heeft last aan het scheenbeen, terwijl de Oekraïense spits geveld is door ziekte. Het is afwachten of ze tot de selectie zullen behoren.


Scheidsrechtersbaas geeft Visser dikke pluim na beslissingen Na de wedstrijd tussen Club Brugge en Eupen (2-2) was er heel wat te gaan kijken", zegt Verbist op de officiële website van de


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page